Un constănțean în structurile de conducere ale FR de Șah

Mircea Pavlov, ales președinte al Colegiului Central de Antrenori

2949
Mircea Pavlov, ales președinte al Colegiului Central de Antrenori - 8be5d8481d4af767ee206f87929c8a6d.jpg

Articole de la același autor

Profesorul Mircea Pavlov, de la CS Victoria Techirghiol, a fost ales președinte al Colegiului Central de Antrenori din cadrul Federației Române de Șah. Decizia a fost luată cu ocazia primei ședințe a noului Consiliului Director al FRȘ, iar oficialul constănțean îi va avea drept colegi de colegiu pe Gabriel Mateuță, Vladimir Danilov, Ovidiu-Doru Foișor, Nicolae Grigore, Sergiu Grunberg și Ligia-Letiția Jicman.
Un alt reprezentant al șahului dobrogean, Andrei Furcă, de la Callatis Mangalia, se regăsește în componența Colegiului Central de Arbitri, alături de Radu-Cătălin Chirilă (președinte), Mariana Moșneguțu, Sorin Muntean, Nistor Slabu, Iulian Sofronie și Georgică Țaga. În perioada următoare, se vor organiza cursuri și testări de arbitri, la București (20-21 martie) și Satu Mare (27-28 martie).
Altfel, ediția 2010 a Campionatului Național de juniori (8-20 ani) la șah practic, rapid, blitz și dezlegări este programată, între 7 și 17 aprilie, la Voineasa, în organizarea FR de Șah și CS Jeco-Centrocoop.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3891 secunde