Mişcări de trupe în fotbalul românesc. Ultimele transferuri

158
Mişcări de trupe în fotbalul românesc. Ultimele transferuri - fotbaltransferuri601-1609940240.jpg

Articole de la același autor



FC Rapid Bucureşti l-a transferat, miercuri, 6 ianuarie, pe portarul Horaţiu Moldovan, de la UTA Arad, informează site-ul oficial al grupării feroviare. 
În cariera sa, Moldovan a mai jucat pentru CFR Cluj, FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timişoara şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, iar din vara anului trecut a evoluat în patru meciuri pentru UTA Arad. 


Mijlocaşul Octavian Ursu, ultima oară legitimat la UTA Arad, va evolua la rându-i la FC Rapid, el semnând, miercuri, 6 ianuarie, un contract valabil un an şi jumătate cu gruparea din Giuleşti. 
Născut la Mediaş, Ursu a început fotbalul la Ardealul Cluj, după care a jucat la juniorii Universităţii Cluj, unde a şi debutat ca senior. Ulterior, el a mai jucat la Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara şi UTA Arad. 
Octavian Ursu este al cincilea transfer realizat de FC Rapid în pauza competiţională, după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest, Alexandru Ioniţă I şi Horaţiu Moldovan. 


Mijlocaşul olandez Nicandro Breeveld şi-a reziliat contractul cu CSM Poli Iaşi la solicitarea sa, deşi înţelegerea expira la finalul actualului sezon. 
„Contractul lui Nicandro Breeveld cu CSM Politehnica Iaşi s-a încheiat, astăzi, pe cale amiabilă. Deşi înţelegerea era valabilă până la finalul sezonului, mijlocaşul a solicitat întreruperea contractului cu 6 luni mai devreme din motive personale”, a transmis conducerea clubului din Iaşi. 
În vârstă de 34 de ani, Nicandro Breeveld evolua la CSM Poli Iaşi din iulie 2019. 


FC Viitorul a anunţat, miercuri, 6 ianuarie, că a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate cu jucătorul leton Valerijs Sabala (26 ani), care evoluează pe postul de atacant şi a înscris de 12 ori pentru echipa naţională a ţării baltice. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2086 secunde