MITICĂ DRAGOMIR: "Nu m-au votat curvele pe care le-am ajutat!"

252
MITICĂ DRAGOMIR:

Articole recomandate

Dumitru Dragomir a pierdut alegerile de la LPF, scor 7-11, dar a vorbit frumos despre Gino Iorgulescu în startul conferinței de presă, dar apoi s-a aprins și i-a acuzat pe cei care l-au trădat. Cel mai puternic l-a atacat pe Gigi Becali, patronul echipei Steaua. 


"Gino Iorgulescu este un președinte meritoriu, cu o activitate fotbalistică de ani de zile. Sper ca măcar să stea cît am stat și eu la Liga Profesionistă de Fotbal. Las în urma mea o Ligă frumoasă, îi las mobila lui Ceaușescu în biroul meu. 


Am fost bătut și pe valoarea lui, dar și pe valoarea politică. S-au implicat puternic aseară, azi. Au fost mai tari ca mine. Îi felicit pentru modul în care m-au lucrat. Îi doresc succes, să fie sănătos. Eu sînt un înfrînt și nu dau într-un cîștigător, ar fi sub demnitatea mea. Sînt eu de la țară. S-ar putea să mă duc la un post TV, am oferte de la două cluburi mari de tot de la noi, pot să mă ocup și de afacerile fiului, voi vedea ce voi face. 


N-au votat curvele astea pe care le-am ajutat în toți acești ani. O să vă spun ce și cum mai încolo. Sînt unii care au jurat pe Biblie și au dat-o cotită.  Mai bine muream decît să cîștig la Ligă cu votul lui Gigi Becali. El nu m-a ajutat niciodată, doar a mîncat rahat! 


Mi-au dat 150.000 de euro pensie viageră. O să-i pun la CEC". 150.000 de euro reprezintă 10 salarii pentru poziția de președinte al LPF.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Sport : Gheorghe Hagi ar putea antrena în Rusia
Pagina a fost generata in 0.4411 secunde