Moş Crăciun s-a oprit la Techirghiol pentru o competiţie de mini-rugby

168
Moş Crăciun s-a oprit la Techirghiol pentru o competiţie de mini-rugby - 26969653610159741533483270164105-1640093440.jpg

Articole de la același autor

Sala de sport din Techirghiol a fost gazda „Cupei Moş Crăciun Techirghiol 2021”, prima competiţie oficială a clubului recent afiliat la Federaţia Română de Rugby, Rugby Sparta Techirghiol. Turneul a fost organizat de Departamentul Dezvoltare Dobrogea al FRR, împreună cu DJST Constanţa şi Primăria Techirghiol, care au oferit copiilor pachete cu diferite produse.

Evenimentul s-a defăşurat în prezența primarului oraşului Techirghiolul, Iulian Soceanu, fost rugbist la Farul, echipă cu care a şi câştigat titlul naţional, şi a directorului clubului Sparta Techirghiol, Remus Logofătu.

La competiţie, au participat echipele Sparta Techirghiol (antrenor Cătălin Filip), Waves Academy (antrenor Cosmin Glodeanu), Muşchetarii Mihail Kogălniceanu (antrenor Cornel Vasile), CS Ovidiu (antrenor Claudiu Trandafir), CS Năvodari (antrenori Robert Diaconescu şi Onal Agiacai) şi ACS Tomitanii (antrenor Gabi Ciorbac), dar şi Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa, cu statutul de echipă invitată.

„Este foarte important pentru noi să avem astfel de competiţii, pentru că doar aşa putem păstra copiii la rugby menținând activă partea de socializare şi de joacă, esenţiale pentru vârsta de mini-rugby. Mulţumim tuturor partenerilor care, în aceste vremuri dificile, au găsit resurse pentru a oferi copiilor mici cadouri. De asemenea, urez bun venit în familia rugby-ului românesc a clubului Sparta Techirghiol, cu speranţa ca împreună să organizăm cât mai multe astfel de evenimente sportive”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby, Constantin Gheară, director de Dezvoltare Dobrogea.

XXX

În ciuda frigului pătrunzător şi a terenului greu, aproape îngheţat, componenţii lotului naţional de rugby juniori U18 al României au terminat, marţi, 21 decembrie, stagiul de la Snagov cu un scurt antrenament, sub coordonarea tehnicienilor constănţeni Nicolae Radu Mocanu şi Marius Codea.

„Stejăreii” au încheiat, astfel, prima etapă a pregătirii pentru Campionatul European rezervat acestei categorii de vârstă, care va avea loc în toamna anului viitor.

Pentru acest stagiu, staff-ul tehnic a selecţionat 39 de jucători din lotul extins de 66, urmând ca ceilalţi jucători să fie convocaţi la stagiul din luna februarie. În lotul României U18, se regăsesc şi şase rugbişti legitimaţi la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa. Este vorba despre Hristu Puiu, Călin Ion (pilieri), Alexandru Popa (taloner), Alexandru Neagu, Silviu Albu (centri) şi Vlad Cazacu (aripă).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby România

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6865 secunde