Motivul pentru care Dino Eze n-a jucat la Giurgiu

545
Motivul pentru care Dino Eze n-a jucat la Giurgiu - dino-1333656632.jpg
Mijlocașul farist Dino Eze a explicat, ieri, într-o conferință de presă, motivele pentru care antrenorul Viorel Tănase a decis să îl lase în afara lotului de 18 pentru meciul cu Astra II, deși își ispășise cele două etape de suspendare în urma cartonașului roșu primit în meciul cu FCM Bacău.
"Am lipsit de la meciul cu Astra II pentru că nu am susținut echipa la meciul cu Viitorul, când eram în stare de suspendare. Antrenorul mi-a transmis că nu tolerează astfel de atitudini și pentru dânsul nu contează numele jucătorului în asemenea cazuri, indiferent cine ești și pe ce post joci, te elimini singur în astfel de situații. Am greșit și mi-am însușit critica și voi da totul pe teren în următoarea partidă pentru a demonstra că oamenii care m-au adus aici nu s-au înșelat în momentul când mi-au acordat încredere", a declarat Dino Eze.
Totodată mijlocașul african a lăsat să se înțeleagă că meciul cu FC Botoșani este unul special pentru el și a adăugat de ce și-ar dori să reușească să înscrie în acest joc.
"M-am pregătit bine în ultima perioadă și aștept cu nerăbdare meciul cu FC Botoșani. O să fac tot ce-mi stă în putere să câștigăm jocul de sâmbătă. Sper să reușesc să înscriu în această partidă, pentru că mi-ar place să-i pot dedica soției mele această reușită. Sâmbătă este o zi specială pentru mine, fiindcă este ziua de naștere a soției mele și cu siguranță ar fi foarte fericită dacă aș reuși să marchez", a declarat Dino Eze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Astra II – FC Farul, 2-2
Pagina a fost generata in 0.5349 secunde