Mozaic fotbalistic

250

Articole recomandate

Arbitri scoțieni la CFR Cluj - AS Roma
Meciul CFR Cluj - AS Roma, con-tând pentru etapa a șasea (ultima) din grupa E a Ligii Campionilor la fotbal, va fi arbitrat de o brigadă din Scoția, cu William Collum la centru. Asistenții săi sunt Keith Sorbie și Martin Cryans, iar asistenți suplimentari Euan Norris și Mike Tumilty. Partida e progra-mată mâine, de la ora 21,45.

Mutu, un geniu obraznic
Sandro Mencucci, administra-torul delegat al Fiorentinei, a declarat că atacantul Adrian Mutu este un geniu, dar și un obraznic. "Mutu a făcut multe greșeli, dar în teren este fundamental pentru Fio-rentina", a spus Mencucci. Jucă-torul român a marcat golul victoriei echipei sale în partida cu Cagliari din etapa a 15-a Serie A, scor 1-0. Mutu a fost integralist.

Negoiță nu mai bagă bani la Poli Iași
Ionuț Negoiță, finanțatorul divizio-narei secunde ACSMU Poli Iași, a declarat că se gândește să nu mai dea bani la formație, întrucât nu este patron, ci doar președintele Con-siliului Director, iar promisiunile pe care le-a primit, că va fi susținut de cinci - șase oameni de afaceri, nu s-au materializat. La finele turului, Poli e pe locul șase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 07 Decembrie 2010
Stire din Sport : România, la ora de chineză
Pagina a fost generata in 4.6226 secunde