Mozaic fotbalistic

246

Articole recomandate

Meciul Napoli - Steaua, arbitrat de cehi
Arbitrul ceh Pavel Kralovec va conduce la centru partida dintre Napoli și Steaua, care va avea loc maine, de la ora 22,05 (în direct la Pro TV), în etapa a șasea a Grupei K a Europa League.
Kralovec va fi ajutat de asistenții Miroslav Zamal și Martin Wilczek, de asistenții suplimentari Radel Matejek și Tomas Kocourek, arbitru de rezervă fiind desemnat Libor Kovarik.

CFR Cluj l-a transferat pe Nicoară
Mijlocașul Victoriei Brănești Viorel Nicoară a semnat un contract valabil cinci sezoane cu CFR Cluj. În vârstă de 23 de ani, Viorel Nicoară s-a format la clubul Unirea Urziceni, dar nu a apucat să evolueze pentru prima echipă a formației ialomițene.

Marius Constantin, prins băut la volan
Fundașul Rapidului, Marius Constantin, a fost prins de polițiștii din Brașov în timp ce conducea autoturismul personal (un BMW X5) sub influența băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest relevând o valoare de 0,42 mg/l.

Adriano bea din "Bidonul de Aur"
Atacantul brazilian al lui AS Roma, Adriano, a primit pentru a treia oară premiul "Bidonul de Aur", care se decernează celui mai slab jucător din campionatul Italiei, Seria A.
Adriano, care a evoluat doar în trei meciuri pentru Roma și nu a marcat niciun gol, a strâns 22,42 la sută din voturi, fiind urmată de conaționalii săi Amauri (Juventus Torino), cu 12,76 la sută, și Ronaldinho (AC Milan), cu 10,11 la sută.
Printre nominalizați s-a aflat și atacantul român al formației AC Fiorentina, Adrian Mutu, care s-a clasat pe locul zece, cu 4,75 la sută din voturi.
Câștigătorii celorlalte ediții ale "Bidonului de Aur" sunt următorii: Rivaldo (2003), Legrottaglie (2004), Vieri (2005), Adriano (2006 și 2007), Quaresma (2008) și Felipe Melo (2009).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunteți ca niște fantome pe teren!"
Pagina a fost generata in 3.1677 secunde