MTS / Ana Maria Brânză, despre „Comunicarea eficientă cu presa”

188
MTS / Ana Maria Brânză, despre „Comunicarea eficientă cu presa” - mts-1604238594.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 4 noiembrie, Ministerul Tineretului și Sportului va organiza ultimul seminar din cadrul proiectului „Performanță și Succes”, primul proiect care se adresează direct sportivilor și care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a acestora.

Seminarul „Comunicare eficientă cu presa” va avea loc la Muzeul Sportului (aflat în clădirea Comitetului Olimpic și Sportiv Român), de la ora 18.00, anunţă mts.ro. Acest seminar își propune să le prezinte sportivilor anumite reguli și tehnici de comunicare cu mass-media. Participanții vor fi ajutați să înțeleagă cum să transmită mesajul dorit, cum să se comporte în fața camerelor de filmat, cum să-și gestioneze emoțiile și cum să folosească în folosul lor canalele de social-media.

Ținând cont de situația epidemiologică actuală, seminarul va fi transmis doar online, pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului.

Evenimentul va fi deschis de la distanță, printr-un mesaj video, de către ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, și va fi moderat de Roxana Ciuhulescu. Printre vorbitori, regăsim nume precum marele ziarist sportiv Ovidiu Ioanițoaia, jurnalistul Andru Nenciu, de la DigiSport, fotbalistul Marius Niculae, dar și vicecampioana olimpică la spadă Ana Maria Brânză (Popescu).

Sportivii care doresc să participe la seminarul de pe 4 noiembrie sunt invitați să îl urmărească online, pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului, și să adreseze întrebări în secțiunea de comentarii.

Foto: Facebook / Ana Maria Brânză

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6932 secunde