MTS / Ionuţ Stroe: „Am fi dezamăgiţi dacă s-ar schimba conceptul EURO 2020”

134
MTS / Ionuţ Stroe: „Am fi dezamăgiţi dacă s-ar schimba conceptul EURO 2020” - mts-1604410383.jpg

Articole de la același autor



Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, este de părere că România este în grafic în ceea ce priveşte co-organizarea EURO 2020 la fotbal, care va avea loc anul viitor, şi că nu există scenariul desfăşurării competiţiei într-o singură ţară, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă, cu direcţie directă la Rusia. 


„Chiar și în condițiile de astăzi, EURO 2020 poate fi un succes în România, pentru că mare parte din acest eveniment este deja organizat. Noi suntem în grafic cu toate pregătirile. 


Nu există un asemenea scenariu, în care EURO 2020 să se desfășoare într-o singură țară. Sunt simple speculații care nu sunt bazate pe niciun fel de informare oficială. Gândiți-vă că în acest moment ar fi foarte greu să modifici conceptul EURO 2020 peste noapte. Pentru noi, ar fi complet surprinzător un asemenea scenariu, dacă nu chiar dezamăgitor, pentru că noi, ca și celelalte țări, cred, am muncit foarte mult, cel puțin în ultima perioadă, pentru a fi gazde bune și pentru a beneficia de pe urma investițiilor făcute. 
Să nu uităm că există și o componentă sportivă, și una economică, și una de prestigiu pentru fiecare țară angajată și implicit pentru România” a precizat ministrul Ionuţ Stroe. 


Bucureştiul se află printre cele 12 oraşe europene care vor găzdui turneul final al EURO 2020, pe Arena Naţională urmând să aibă loc trei meciuri din grupe şi unul din optimile de finală. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8626 secunde