MTS / Marian Drăgulescu va participa la Workshop-ul „Management și Marketing sportiv”

103
MTS / Marian Drăgulescu va participa la Workshop-ul „Management și Marketing sportiv” - mts-1602847782.jpg

Articole de la același autor



Miercuri, 21 octombrie, Ministerul Tineretului și Sportului va organiza un nou seminar în cadrul proiectului „Performanță și Succes”, primul proiect care se adresează direct sportivilor și care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a acestora. 


Workshop-ul „Management și Marketing sportiv” se va desfăşura la Muzeul Sportului (aflat în clădirea Comitetului Olimpic și Sportiv Român). Acest workshop are ca temă educația financiară, gestionarea veniturilor obținute din sport și își propune să le ofere participanților informații ce îi vor ajuta să înțeleagă mai bine latura financiară a carierei sportive. 


Ținând cont de situația epidemiologică actuală, workshopul va fi transmis doar online, pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului. 


Evenimentul va fi deschis, printr-un mesaj video, de către ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe. Printre vorbitori, se regăsesc Lorand Balint, autor al cărții „Handbalul este România! România este Handbal!”, Marian Drăgulescu, maestru emerit al sportului, şi alţi specialişti în management, marketing şi comunicare. 


Sportivii care doresc să participe la seminar sunt invitați să îl urmărească online, pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului și să adreseze întrebări în secțiunea de comentarii. 


Gândit ca o serie de workshopuri, proiectul „Performanță și Succes” își propune să vină în sprijinul sportivilor, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cariera, de a-și gestiona mai bine emoțiile și momentele dificile din viață profesională, dar și cariera sportivă și brandul personal. Temele generale ating aspecte esențiale și actuale ale sportului de performanță, într-o eră a vizualului, oferindu-le participanților instrumentele necesare pentru a comunica și a-și pune în valoare brandul personal. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5734 secunde