Multe nume noi la reunirea FC Farul

913
1
Multe nume noi la reunirea FC Farul - multe-1389636829.jpg

Articole de la același autor

După vacanța de iarnă, fotbaliștii de la FC Farul s-au reunit, ieri dimineață, la stadion, pentru prima ședință preparativă a anului 2014. 
Antrenorul Ștefan Petcu a avut sub comandă 33 de jucători, dintre care 13 nou veniți. Printre noutăți, se numără Blăniță, Paraschivoiu, Păiuș, M. Dan (toți de la Academia Hagi), Cătălin Crețu (Mioveni), Cristian Cristea (fost la Viitorul) sau Mihai Cristea, un jucător care a trecut și prin curtea celor de la Le Mans (Franța). Toți jucătorii aflați în probe se vor an-trena cu Farul în perioada următoare, tehnicianul sperând că va putea să păstreze câțiva dintre ei, ca să întărească lotul. "Marinarii" vor susține luna aceasta mai multe me-ciuri de pregătire, iar cel mai important test va fi amicalul cu Săgeata Năvodari, programat la mijlocul lunii februarie. 
FC Farul a încheiat anul 2013 pe locul 9 în Seria 1 din Liga a II-a, șansele de accedere în play-off fiind pur teoretice.


Comentează știrea

christian louboutin ron ron
28 februarie 2014
christian louboutin ron ron

used christian louboutin mens shoes Stiri Sport : Multe nume noi la reunirea FC Farul | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin ron ron http://connect2value.com/images/christian-louboutin-official-website.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Silviu Lung a revenit la antrenamente
Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Keșeru a semnat  contractul cu Steaua
Pagina a fost generata in 0.8828 secunde