Concurs Mutu și Tamaș, excluși de la Națională

418
Mutu și Tamaș, excluși de la Națională - mutu45655900-1313038075.jpg

Articole recomandate

Selecționerul Victor Pițurcă a anunțat miercuri seară, după amicalul cu San Marino, că jucătorii Adrian Mutu și Gabriel Tamaș nu vor mai fi convocați la echipa națională. Decizia lui Pițurcă vine după ce cei doi jucători nu au respectat programul fixat de selecționer în cantonamentul din Italia, dinaintea meciului amical cu San Marino, potrivit Realitatea.net.

Adrian Mutu și Gabriel Tamaș nu au respectat programul impus de selecționerul Victor Pițurcă la națională și au fost excluși din lot pentru amicalul cu San Marino, de miercuri seară. În cursul zilei, Pițurcă anunțase că își va exprima poziția abia după meci. Cu toate că "tricolorii" s-au chinuit cu cea mai slabă națională din lume și au câștigat doar cu 1-0 un meci care era văzut de mulți ca un posibil galop de sănătate, decizia lui Victor Pițurcă a căzut ca un trăznet, cu toate că pe undeva era de așteptat: Mutu și Tamaș nu mai au ce căuta la națională!

"Mutu și Tamaș au părăsit cantonamentul luni seara, unde au fost, ce au făcut e mai puțin important, dar decizia mea în momentul de față este că ei nu vor mai fi convocați la echipa națională!", a fost anunțul lui Victor Pițurcă, la conferința de presă de la finalul meciului cu San Marino.

"Regulile sunt stricte la mine, știți foarte bine, trebuiau să știe și ei. Îmi pare foarte rău, am pierdut doi jucători valoroși, însă viitorul echipei naționale nu se poate construi cu elemente de genul ăsta. Ne vom descurca și fără ei. Chiar dacă pierd folosind jucători mai slab valoric, măcar pierd pe mâna unor jucători care dau absolut totul în teren", a punctat selecționerul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5813 secunde