Naționala de fotbal va intra în TOP 10 mondial

97
Naționala de fotbal va intra în TOP 10 mondial - natttt45272600-1434438068.jpg

Articole recomandate

După remiza din Irlanda de Nord, naționala României va urca în primele 10 în clasamentul FIFA care va fi dat publicității la începutul lunii următoare. Tricolorii sunt aproape siguri că vor fi cap de serie la tragerea la sorți a preliminariilor pentru Mondialul din 2018.



Chiar dacă și-au dezamăgit fanii prin jocul prestat la Belfast, tricolorii au un motiv de satisfacție după remiza din Irlanda de Nord. La începutul lunii viitoare, naționala României va urca din nou în clasamentul internațional FIFA, potrivit Digi24.ro.

Răzvan Burleanu: Deși nu s-a publicat, cunoaștem deja că suntem în primele zece țări la nivel internațional, lucru care ne va sprijini și ne va ajuta în ceea ce înseamnă tragerea la sorți din luna iulie.

Șeful FRF a dat asigurări că relația dintre selecționer și Răzvan Raț nu s-a deteriorat după episodul Belfast. Actualul lider de selecții al tricolorilor s-a arătat dezamăgit de faptul că nu a jucat cu Irlanda de Nord deși a făcut tot posibilul pentru a se recupera până la ora meciului.

România va juca următorul meci din campania de calificare la EURO 2016 în deplasare, cu Ungaria. Partida de la Budapesta se va juca pe 4 septembrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6607 secunde