Naționala feminină de volei se pregătește de al patrulea turneu al Ligii Europene

63

Articole de la același autor

După încheierea turneului 3 din cadrul fazei grupelor Ligii Europene la volei feminin, la Craiova, fetele antrenate de Marian Constantin și Rareș Puni urmează să concureze, de mâine, la turneul din Bulgaria (Varna) și Israel (Raanana). 

În lotul tricolorelor se află și o constănțeancă, Diana Calotă, de la CSV 2004 Tomis, care spune că speră ca România să se califice în turneul final, programat în perioada 11-12 iulie, la Varna. 

"Dacă în primul turneu am avut o victorie, în al doilea două victorii, în al treilea ne-am impus să câștigăm cele trei meciuri și am reușit. A fost un turneu greu, deoarece s-a acumulat oboseala, dar asta nu ne-a împiedicat să câștigăm împotriva Bulgariei. După acea victorie, ne-am dat seama că avem șanse să ajungem la turneul final și victoria cu Turcia ne-am dorit-o și mai mult. Le felicit pe fete și staff-ul pentru aceste victorii și le mulțumim acelor puține persoane care ne-au susținut mereu", a declarat Diana Calotă, la finalul turneului de la Craiova. 

Naționala feminină de volei a terminat turneul de la Craiova cu trei victorii, învingând pe rând Ungaria, Bulgaria și Turcia. România se află astfel aproape de o calificare la turneul final, acolo unde Bulgaria este deja calificată, fiind gazda turneului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4331 secunde