Naționala lui Radu Voina face instrucție cu Danemarca

189
După ce, în prima zi a turneului amical din Danemarca, învinsese naționala țării gazdă (34-31), reprezentativa de handbal feminin a României a reușit să câștige și cel de-al doilea test în compania scandinavelor, scor 35-32 (19-15), într-o partidă disputată, joi seară, la Odense.
Pentru România, au marcat Cristina Neagu, Oana Manea (câte 8), Carmen Amariei Lungu, Valentina Ardean Elisei (câte 4), Elena Avădanii Berehoiu, Adina Meiroșu Fiera (câte 3), Florina Bîrsan, Daniela Crap, Iulia Pușcașu, Ada Moldovan (câte 1), cireașa de pe tort fiind pusă de portarul Paula Ungureanu, care a surprins-o pe apărătoarea buturilor daneze cu o aruncare din poartă-n poartă.
Naționala lui Radu Voina a încheiat turneul din Nord cu o nouă victorie, 28-24 (12-10), vineri, la Ringsted, în fața Muntenegrului.
Pentru tricolore, urmează "dubla" amicală cu Germania (sâmbătă, 7 martie, de la ora 17, la Neckarsulm, și duminică, 8 martie, de la ora 15.30, la Tubingen).
Handbalistele românce se pregătesc în vederea barajului cu Belarus (6 / 7 iunie și 13 iunie), decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7521 secunde