Campionatul European de handbal feminin 2010

Naționala lui Voina, în grupă cu Spania, Danemarca și Serbia

807
Reprezentativa de handbal feminin a României va evolua în Grupa A a Campionatului European 2010, alături de formațiile Spaniei, Danemarcei și Serbiei, s-a stabilit la tragerea la sorți efectuată, sâmbătă, la Odense.
Naționala antrenată de Radu Voina va juca primul meci pe 7 decembrie, cu Spania, pe 8/9 decembrie va disputa partida cu Danemarca, iar pe 10/11 decembrie, este programat jocul cu Serbia.
Iată și componențele celorlalte grupe: B: Muntenegru, Croația, Rusia, Islanda; C: Germania, Ucraina, Suedia, Olanda; D: Norvegia, Ungaria, Franța, Slovenia.
Cele 16 echipe calificate la CE 2010 din Danemarca și Norvegia fuseseră repartizate în patru urne valorice, România făcând parte din urna a treia, alături de Franța, Rusia și Suedia.
Meciurile turneului final se vor desfășura în perioada 7-19 decembrie, la Aalborg, Aarhus, Larvik și Lillehammer. Grupele principale ale competiției, în care se califică primele trei din fiecare grupă, au loc la Herning și Lillehammer, în timp ce semifinalele și finalele se vor juca la Herning, în Danemarca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3877 secunde