Naționalele de Kung-Fu, în week-end, la Medgidia

140
Naționalele de Kung-Fu, în week-end, la Medgidia - kungfu-1366919281.jpg
Sâmbătă, la Sala Sporturilor din Medgidia, se va desfășura Campionatul Național de Kung-Fu, competiție organizată de CS Marea Neagră Constanța, Federația Română de Arte Marțiale de Contact, Consiliul Local și Primăria Municipiului Medgidia. 

Proba de concurs este Light-Fighting Sanda (luptă sportivă cu contact ușor "skin touch"). La campionat, vor participa sportivi seniori, juniori, cadeți și copii. Au anunțat participarea aproximativ 75 de sportivi de la cluburile sportive afiliate la FRAMC. 

Din județul Constanța, vor participa: CS Marea Neagră (președinte, Florin Iordănoaia) cu 10 sportivi; CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait) cu 4 sportivi; CS Panda Poarta Alba (președinte, Mihai Cîju) cu 5 sportivi; CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască) cu 8 sportivi; CS Shaolin Callatis Mangalia (președinte, Costel Safta) cu 10 sportivi; CS Marea Neagră - filiala Medgidia (președinte, Mircea Stoian) cu 6 sportivi; CSA Axiopolis Sport Cernavodă (director, Dan Petre) cu 15 sportivi. 

"Organizăm acest campionat pentru prima dată la Medgidia, în dorința de a sprijini gruparea de sportivi pe care o antrenează Mircea Stoian. De asemenea, apreciem sprijinul acordat la organizarea campionatului de către Primăria și Consiliul Local din Medgidia, direct a d-lui primar Marian Iordache. Sperăm ca sportivii să fie în formă bună și să ofere meciuri spectaculoase, la această probă specială, foarte «tehnică» din Kung-Fu", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia. 

Un lucru important de menționat este că intrarea va fi liberă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5173 secunde