Neo-zeelandezul Kieran Read, desemnat "jucătorul anului 2013" de către IRB

102
Neo-zeelandezul Kieran Read, desemnat

Articole de la același autor

Kieran Read, flanker-ul cu numărul 8 al naționalei de rugby a Noii Zeelande, a fost desemnat "jucătorul anului 2013" de către International Rugby Board (IRB), fiind al treilea neo-zeelandez care obține această distincție. Conform site-ului IRB, citat de Agerpres, jucătorul de 28 de ani avut un an fantastic în cadrul naționalei All Blacks, având contribuții decisive la succesele înregistrate de către țara sa în 2013.

"Influența sa la jocul echipei a fost una foarte mare, lucru demonstrat de munca depusă atât în grămezile ordonate, în repunerile din margini, în placajele date, ca să nu mai vorbim despre faptul că a fost mereu omul potrivit la locul potrivit în ceea ce privește contribuția la marcarea eseurilor sau atunci când a izbutit el însuși aceste eseuri’’, menționează site-ul IRB.

Kieran Read a jucat 61 de meciuri pentru Noua Zeelandă, cele mai multe în lina a doua, alături de căpitanul echipei, Richie McCaw. După Dan Carter (2005 și 2012) și Richie McCaw (2006, 2009 și 2010), Read este al treilea neo-zeelandez care primește această titulatură. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3379 secunde