Nicoleta Grasu nu are rival în România

830
Atleta Nicoleta Grasu (Dinamo - Farul), care deține cea mai bună performanță mondială a sezonului la aruncarea discului, s-a impus lejer și la Campionatele Naționale de la București.

Creditată cu șanse la ocuparea unui loc pe podium la Jocurile Olimpice de la Beijing, Grasu a cucerit, sâmbătă, pe stadionul "Dinamo" din capitală, titlul național, cu o aruncare de 63,31 m. Chiar dacă inferioară performanței cu care deține supremația mondială în acest sezon, până acum (66,51 m), aruncarea Nicoletei a fost cu mult mai bună decât cea a sportivei de pe locul secund, 56,86 m.
Pe lângă aurul Nicoletei Grasu, Constanța a mai cucerit, sâmbătă, în prima zi de întreceri, alte șase medalii, un argint și cinci bronzuri. Argint a luat Leonard Gherghiceanu (Farul), la 100 m, cu 10,60 s, timp mai slab decât în calificări (10,56 s). Pe trei au venit: Alina Duman (Farul), la 100 m (12,04 s), Taisia Crestincov (Dinamo - Farul), la 400 m (55,10 s), Adrian Dăianu (Farul - Dinamo), la triplusalt (16,27 m), și cele două ștafete de 4X100 m, feminină (Alina Popescu, Alina Duman, Corina Corolevschi, Cristina Bujin), care a alergat în 48,50 s, și masculină (Andrei Ganera, Ionuț Baciu, Bogdan Țucă, Leonard Gherghiceanu), care a scos timpul de 42 secunde.
Aseară, s-au desfășurat ultimele probe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4072 secunde