Noi acţiuni în cadrul proiectului „Farul pentru Constanţa”

445
Noi acţiuni în cadrul proiectului „Farul pentru Constanţa” - farulproiect-1628531418.jpg
În cadrul unui nou proiect pe care clubul FC Farul Constanţa l-a inițiat – „Farul pentru Constanța” - duminică a fost vizitat Centrul de Tip Familial „Decebal” din Constanța.

Președintele clubului Farul Constanța, Gheorghe Popescu, alături de vicepreședintele Tiberiu Curt, și doi dintre jucătorii echipei de pe litoral, Radu Boboc și Florin Purece, au oferit cadouri celor 37 de copii prezenți, constând în produse cu însemnele formației Farul Constanța (tricouri, mingi, șepci, fulare).

S-a discutat despre modul în care Farul poate sprijini activitatea Centrului „Decebal” prin proiectul pe care dorește să îl desfășoare, iar cei mici au avut ocazia de a afla diverse lucruri inedite din activitatea profesională a reprezentanților clubului de la malul mării.

Farul Constanța va continua și în perioada următoare să sprijine şi să fie aproape atât de copiii din centrele de plasament, cât și de cei cu posibilități mai reduse. Sloganul „Farul suntem toți ! Farul pentru Constanța!” apare pe site-ul oficial al celor de la FC Farul Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8833 secunde