Noi transferuri de jucători la FC Farul

963
Noi transferuri de jucători la FC Farul - fotbalsoccerdiviziaawallpaper160-1359757265.jpg
Zilele trecute, conducerea FC Farul a reușit să mai transfere doi jucători: Dan Constantinescu (mijlocaș central, 19 ani, de la FC Timișoara) și Constantin Drugă (fundaș stânga, 22 de ani, de la Ceahlăul Piatra Neamț).

Astăzi, pe terenul de la Ovidiu al Academiei "Gheorghe Hagi", se va juca amicalul FC Farul - CS Agigea (locul doi în Seria Est a Ligii a IV-a), de la ora 12.00.

"Rolul acestui amical este strict pentru efort. Suntem la sfârșit de cantonament, mulți dintre jucători se gândesc deja la vacanță. S-a acumulat multă oboseală, după două antrenamente în fiecare zi. Acest meci trebuia în mod normal să-l fi disputat săptămâna trecută, dar am ținut să nu ieșim din cantonament fără un amical jucat", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Alin Artimon.

Primul cantonament al Farului din această perioadă de pregătire, de la mini-hotelul stadionului "Farul" se apropie de sfârșit, urmând a se demara și stagiul din Antalya (8-18 februarie).

"În mare parte, sunt mulțumit de acest cantonament. Din punct de vedere tactic, este mai greu de realizat ceva în această perioadă. Am reușit, totuși, să ne mai omogenizăm. Sunt jucători de care sunt mulțumit din punct de vedere fizic și sunt alții de care sunt mai puțin mulțumit. Ca fizic, doi dintre ei nu mă încântă și se pare că nu pot să progreseze mai mult decât au făcut-o până acum", ne-a mai spus Artimon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6889 secunde