Relu Damian, președintele "marinarilor":

"Nu am greșit că am venit la Farul"

1094
Fostul șef al lui FCM Bacău spune că a găsit la Constanța oameni deosebiți și, în ciuda lipsurilor de la club, și-a putut face bine meseria.

Relu Damian, președintele FC Farul, este mulțumit de evoluția echipei din turul de campionat.
"Farul nu s-a făcut de râs. Unii ne vedeau cu 2-3 puncte, în coada clasamentului, alături de CF Brăila, dar băieții au întrecut toate așteptările. Deși au lucrat în condiții grele și nu au efectuat pregătire centralizată de vară, și-au făcut datoria, indiferent de echipele pe care le-au întâlnit. Exigența antre-norului Ioan Sdrobiș a dat roade. El și jucătorii sunt artizanii succesu-lui FC Farul din tur", a spus Damian.
Oficialii constănțeni se felicită că l-au ales ca antrenor pe "Părinte", convingându-se că la o construcție nouă ca cea de la Farul un tehnician experimentat precum Sdrobiș e cea mai nimerită soluție.
Relu Damian e satisfăcut și de propria activitate din fruntea clubului. "Este pentru prima dată când lucrez la o echipă din afara Bacăului și pot spune că, până acum, m-am simțit extraordinar la Constanța. Nu am făcut o greșeală că am venit la Farul. Am colaborat cu oameni de calitate și, în ciuda lipsurilor de zi cu zi,
mi-am putut face bine meseria. În ce privește obiectivul echipei pentru anul viitor, totul va depinde de ce condiții vom avea de la 1 ianuarie 2011. Dacă ne vom confrunta cu situația din momentul de față (fără utilități), nu văd cum ne-am putea reuni și cum ne-am mai putea desfășura activitatea. Speranța moare ultima însă. Vreau să cred că lucrurile nu se vor opri aici. Băieții n-ar merita un asemenea tratament. Ar fi păcat ca Farul să rămână doar cu minunile din acest tur de campionat. E necesar ca autoritățile locale să rezolve problema utili-tăților, așa cum prevede protocolul pe care l-am încheiat recent", a mai spus Damian.
Din lotul actual, FC Farul ar putea vinde un singur jucător, pentru a acoperi datoriile existente. Damian a spus că mai multe cluburi s-au interesat de un "marinar", iar, dacă va fi să transfere, clubul constănțean o va face numai la Liga 1, "întrucât nu vrem să ne întărim contra-candidatele din eșalonul secund". În ultimul timp, s-a zvonit de prim-divizionara Sportul Studențesc s-a interesat de stoperul Florin Buzea (22 de ani).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Decembrie 2010
Stire din Sport : Farul tras la indigo
Pagina a fost generata in 1.8932 secunde