CVM Tomis - Dinamo, în semifinalele Cupei României la volei masculin

Nu dați "câinilor" liber la trofeu!

535
După seria victoriilor din campionatul național și accederea în Final Four al Challenge Cup, echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța se pregătește de o bătălie importantă pe cel de-al treilea front deschis în actuala stagiune: Cupa României.
Astăzi, la Sala Sporturilor, formația antrenată de canadianul Stelio De Rocco susține prima manșă a semifinalei, în compania marii rivale Dinamo, principala contracandidată la câștigarea trofeului. Întâlnirea începe la ora 17 și este arbitrată de brigada Cotoanță / Zaharescu.
Returul va avea loc în data de 4 martie, la București.
În cealaltă semifinală, față în față se vor afla VCM LPS Piatra Neamț și Steaua București, echipe care, cel puțin teoretic, nu pot emite pretenții pentru cucerirea Cupei.
v v v
Nu numai băieții vor vedea "roșu" în fața ochilor, ci și fetele. Meciul campioanei României este precedat de cel dintre CSV 2004 Tomis și Dinamo, din manșa tur a semifinalelor Cupei României la volei feminin, programat, astăzi, de la ora 15, tot la Sala Sporturilor. Litera regulamentului este aplicată de brigada Malaxia / Lungu.
"Sirenele" pregătite de Alexander Boskovic și Constantin Alexe sunt cu moralul zdruncinat, după acel eșec sever, 0-3, înregistrat, în ultima etapă de campionat, tocmai în fața dinamovistelor.
În cealaltă semifinală, de o parte și de alta a fileului sunt CSU Metal Galați și VC Unic LPS Piatra Neamț. Returul se va juca pe 4 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5241 secunde