CS Tomis și-a reluat pregătirile, dar semnalul de alarmă este tras

Nu desființați echipa!

1066
Nu desființați echipa! - 916560a16c9a73e1976d3b30897255fc.jpg
După o mini-vacanță de două săptămâni, handbalistele de la CS Tomis Constanța
și-au reluat pregătirile, în vederea abordării celei de-a două părți a sezonului, formația de la malul mării fiind angrenată pe două fronturi: Liga Națională și Cupa Cupelor.

La reuniunea de la Sala Sporturilor, sub comanda antrenorului Florin Cazan, s-au prezentat 14 jucătoare, două lipsind motivat. Este vorba despre Mihaela Smedescu, aflată cu naționala de senioare la turneul final al Campionatului European, și de Ștefania Florea, convocată la o acțiune a lotului național de tineret.
Marea surpriză a reprezentat-o prezența la antrenament a fostului tehnician al Tomisului, Ion Crăciun, plecat, luna trecută, la HCM Constanța.
"Mi-a fost greu să mă despart de aceste fete excepționale, adevărate caractere și, de câte ori programul îmi va permite, voi veni să le văd. Nu a fost ușor să iau decizia aceasta, dar am convingerea că viitorul acestei echipe va fi unul la fel de frumos", a declarat Crăciun, care a ținut să fie alături de fete, dar și de fostul său colaborator, Florin Cazan.
***
Președintele CS Tomis, Gheorghe Slabu, a declarat că situația financiară a clubului, una problematică, ar putea fi lămurită în această săptămână.
"Avem promisiunea că mult așteptatul sprijin al administrației publice locale se va materializa în următoarele zile. Acest lucru ne va da posibilitatea de a merge mai departe, la același nivel înalt de performanță. Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă, cu meciuri grele în Liga Națională, dar și cu examenul din Cupa Cupelor, unde vom întâlni un adversar de calibru, HC Rostov-Don. Pentru a trece cu bine de această perioadă, este nevoie de asigurarea unui climat optim, iar liniștea financiară contribuie în mod esențial la acest lucru. Din păcate, posibilitățile mele de a finanța echipa sunt reduse, iar fără sprijinul administrației locale, nu vom putea merge mai departe, existând pericolul ca echipa să dispară de pe scena handbalului românesc. Nutresc convingerea că nu se va ajunge aici, iar mult așteptatul ajutor va veni la timp!", a spus președintele Slabu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Decembrie 2010
Stire din Sport : Revenire senzațională
Pagina a fost generata in 0.4816 secunde