Președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan:

"Nu trebuie să repetăm greșelile trecutului. Nu mai ștergem nimic cu buretele!"

2341
1

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, înaintea debutului de stagiune, președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan, anunță obiectivul stabilit, unul invariabil conectat la performanță. Pentru 2017/2018, echipa trebuie să prindă un loc pe podium! 


Ediția 2017/2018 a Campionatului Național de rugby juniori U17 se va desfășura, anul acesta, într-un nou format. 


Șapte formații se vor alinia la startul competiției: CS Cleopatra, CT "Dinicu Golescu", SCM Gloria Buzău, CSS Bârlad, CSM București, LPS Focșani și CN "Aurel Vlaicu". În sezonul regulat, se va juca în sistem fiecare cu fiecare, apoi ocupantele primelor patru poziții se vor califica în play-off, iar ocupantele ultimelor trei poziții vor merge în play-out. 


În play-off, "țintarul" este următorul: locul 1 - locul 4 și locul 2 - locul 3, gazde fiind echipele mai bine clasate. 


"Se anunță o competiție de un nivel valoric ridicat. Va fi o concurență acerbă, între echipe care se cunosc foarte bine încă de anul trecut, de la U16. Obiectivul nostru este calificare în play-off și apoi câștigarea unei medalii, cât mai strălucitoare. Principala noastră contracandidată este CSS Bârlad, dar surprize pot apărea și din altă parte. Este foarte important ca noi să nu mai repetăm greșelile de anul trecut, în special pe cele comise în jocurile din turneul final. De altfel, i-am anunțat și pe jucători, și pe antrenori că nu voi mai accepta nicio abatere de la regulamente, al FRR și al clubului. Nu mai ștergem nimic cu buretele. Doi ani la rând ne-am făcut de rușine, cu locurile 8, respectiv 5. Suntem un club de performanță și trebuie să ne respectăm statutul", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Colectivul tehnic al CS Cleopatra, responsabil pentru rezultatele acestei stagiuni, are următoarea componență: Victor Bezușcu - antrenor coordonator al tuturor echipelor; Onal Agiacai - antrenor U17, responsabil cu înaintarea; Marius Codea - antrenor de vestiar (în locul regretatului Adrian Tinca); Bogdan Cristea - antrenor U16, toți fiind angajați cu normă întreagă. 


Lotul U17 este alcătuit din 30 de jucători, mulți fiind transferați, în vară, de la CS Mușchetarii Mihail Kogălniceanu, LPS Suceava, CSS Gura Humorului, LPS Pașcani, CSS Tecuci și CS Tomitanii Constanța. 


"Vreau să scot în evidență două aspecte. În primul rând, excelenta colaborare cu CS Tomitanii. Am adus jucători de la ei, dar le-am și cedat 11 jucători pentru echipa U18. În al doilea rând, derulăm un proiect unic în România, susținând nu mai puțin de trei clase de liceu cu program special de rugby", a explicat președintele Chirondojan. 


Primul meci al stagiunii este programat sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 13.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", în compania celor de la CN "Aurel Vlaicu" București. 


"Îi invităm la stadion pe toți iubitorii sportului cu balonul oval, să vină să susțină echipa și să asiste la un joc de bun nivel tehnic și spectacular", a transmis Vasile Chirondojan. 


Runda viitoare (sâmbătă, 7 octombrie), CS Cleopatra se deplasează la Bârlad, pentru marele derby al toamnei, cu CSS.


Comentează știrea

Dobrogean
5 octombrie 2017
Rugby

Sa speram ca anul acesta (in noul format al Campionatului U17) CS Cleopatra sa aiba un parcurs foarte bun si sa se claseze pe Locul 1.Au conditii bune de pregatire,cazare,masa...deci tot climatul pentru performanta,sau intarit atat la nivel de lot cat si la antrenori....SUCCES.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4748 secunde