Concurs "Nu vrem să mai trecem prin emoțiile din sezonul trecut"

505

Articole de la același autor

Ion Marin crede că sezonul 2008/2009 al Ligii 1 va fi din nou unul disputat și în care pot apărea surprize.

"S-au făcut investiții mari. Mulți au căutat să se întărească. Sper ca Farul să nu mai aibă parte de emoțiile din sezonul trecut. Să fie o echipă sigură, stabilă, echilibrată și competitivă", a declarat "Săpăligă".
Antrenorul Farului a mai spus că e mult prea devreme pentru avansarea unui obiectiv pentru noua stagiune.
"Trebuie să se întrunească consiliul director și să se stabilească cum va fi și cu noua forma de organizare a clubului, societate pe acțiuni. Așteptăm, de asemenea,
mâine (n.n. - astăzi), stabilirea programului competițional", a arătat Marin.
În privința situației sale, antrenorul a spus că rămâne în continuare la Farul, conduce pregătirile, iar la ședința consiliului director, "vom vedea care va fi situația". "Vom vedea atunci ce se va propune. Încă e devreme să discutăm o anumită organigramă, pentru că, dacă se va trece la societate pe acțiuni, cei care vor cumpăra acțiunile vor avea un cuvânt de spus. Așa că nu pot să anticipez. Eu îmi fac în continuare datoria cum trebuie să mi-o fac, cum mi-am făcut-o și în trecut, asigur perioada aceasta de pregătire. În momentul în care CD se va întruni, se vor lua anumite hotărâri și vom ști cum vom sta", a încheiat Ion Marin.
Altfel, Cosmin Băcilă a venit din vacanță cu un ghips la mâna dreaptă, pe care va trebui să-l mai poarte două săptămâni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.998 secunde