Rugby de cinci stele pe stadionul "Constructorul-Cleopatra"

Număr record de participanți la Cupa Președintelui

273
2
Număr record de participanți la Cupa Președintelui - rugby-1376923979.jpg

Articole de la același autor

Cupa Președintelui la rugby se anunță a fi cel mai tare turneu de copii și juniori organizat vreodată în Dobrogea.

La eveniment, programat în zilele de 28 și 29 septembrie, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", sunt așteptați să participe aproximativ 800 de sportivi.

La Cupa Președintelui, sunt invitați să se întreacă tineri rugbiști, din toate cluburile de performanță și secțiile de profil din județul Constanța, dar și elevi din școlile din oraș și din județ care au practicat rugby-tag.

Organizatorii competiției din "Badea Cârțan" sunt Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia (președinte, Vasile Chirondojan) și Asociația Județeană de Rugby (președinte, Florian Constantin; vicepreședinte, Daniel Georgescu).

"Cupa Președintelui se preconizează a fi un eveniment de o mare amploare, atât prin numărul record de sportivi înscriși, cât și prin nivelul valoric, Constanța fiind unul dintre cele mai importante centre ale rugby-ului românesc. Vor fi meciuri pe categorii de vârste, de la 7 ani, la Under 19", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vasile Chirondojan.

Organizatorii vor trimite invitații pe adresa Federației Române de Rugby, dar și a Consiliului Județean Constanța, for care susține consistent rugby-ul de la malul mării.

"Sperăm să fie alături de noi reprezentanți ai federației, precum și președintele CJC, Nicușor Constantinescu, și vicepreședintele CJC, Cristinel Dragomir, care ajută atât echipa de seniori, cât și echipele de copii și juniori", a adăugat Chirondojan.

Echipele învingătoare vor fi recompensate cu diplome, cupe, echipament sportiv, însă organizatorii au pregătit și alte premii speciale.

v v v

Iată, pe scurt, ce se mai întâmplă în rugby-ul juvenil constănțean l Echipa de juniori U19 a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" țintește podiumul actualei ediții a Campionatului Național, conduce-rea tehnică fiind asigurată de Marian Nache (antrenor principal) și Adrian Pllotschi (antrenor secund) l După câțiva ani de absență, revine în "peisaj" echipa Constructorul Constanța, care va activa în campionatul juniorilor Under 16 l Începând din toamnă, vicecampioana CFR - "Gh. Duca" va evolua în campionatul juniorilor U18 sub o nouă titulatură: CS Cleopatra Mamaia, gruparea feroviară nemaiavând posibilitatea de a susține echipa. 

Comentează știrea

linia II ITC
20 august 2013
afara cu impostorul

dl. Mihalache, inceteaza cu aceasta fotografie, devine de-a dreptul o agresiune la adresa sportului si a bunului simt sa il tot promovezi pe acel individ! Iar fraza cu "dupa citiva ani de absenta revine in peisaj echipa Constructorul" sunteti hilar si ridicol! Vorbesti de mort si publici imaginea asasinului??!!!

doris
20 august 2013
bleah...

cine-I dihania asta care se pozeaza cu rugbystii? e cumva ala care vinde mancare stricata pe litoral si care cica investeste in rugby dar nu a avut nicio performanta? bine ai revenit jurnalistule de mare effect! ne era dor de limba ta catifelata. hihihihihihihihi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7714 secunde