O constănțeancă a doborât recordul național la haltere

121
O constănțeancă a doborât recordul național la haltere - haltererecord-1371146462.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul calificărilor la Campionatul Național de haltere pentru junioare II și a Cupei României, competiții desfășurate la Bistrița, sportiva constănțeană Georgiana Dudoglu, de la LPS "Nicolae Rotaru", a reușit să stabilească un nou record la stilul aruncat. 

Sportiva antrenată de Angheluș Beșleagă a ridicat 78 kg, depășind astfel rezultatul deținut anterior de Monica Csengeri, de 75 kg. Constănțeana a concurat la categoria 44 kg și a mai ridicat 53 kg la stilul smuls, realizând un total de 131 kg, cu care s-a calificat în finala care va avea loc pe 16 iulie, la Botoșani. 

O altă sportivă din Constanța, Bianca Dumitrescu (cat. 36 kg), de la CS Farul, a fost foarte aproape să doboare un record național. Ea a egalat recordul național de 41 kg la smuls, iar la stilul aruncat și total (51 kg, respectiv 92 kg), mai avea nevoie de 2 kg pentru a înregistra un record. 

De la LPS "Nicolae Rotaru", a mai obținut un loc III Alexandra Dumitrescu (cat. 69 kg), care a ridicat 50 kg la smuls, 63 kg la aruncat, realizând 113 la total. Marian Dăineanu, de la CS Farul, a obținut locul IV la categoria +69 kg, cu 45 kg la smuls, 63 kg la aruncat și 108 la total.

Sportivii sunt antrenați de colectivul format din Angheluș Beșleagă, Aurel Tătaru și Mariana Dumitrașcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4722 secunde