O nouă performanță pentru studentul plutonier Costin Ghețu, anul IV la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

836
O nouă performanță pentru studentul plutonier Costin Ghețu, anul IV la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - academia317275776514288067410795-1669538504.jpg

Articole recomandate

O nouă performanță pentru studentul plutonier Costin Ghețu, anul IV la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, un împătimit al sportului de contact Jiu-Jitsu. El a participat sâmbătă, 26 noiembrie, alături de sportivi din întreaga lume, la competiția internațională „Abu-Dhabi AJP Tour Târgu Mureș”, unde a obținut locul II, pierzând finala la decizie. Costin Ghețu îmbină într-un mod fericit școala cu pregătirea sportivă permanentă în cadrul bazei sportive a Academiei Navale și nu ratează nicio competiție unde poartă cu mândrie echipamentul cu însemnele școlii în care se formează pentru viitoarea carieră de ofițer în Forțele Navale Române. În ce constă secretul succesului său la toate competițiile la care participă? Rigoare și dorința de a se autodepăși.

Felicitări și mult succes atât la competițiile sportive viitoare, cât și la pregătirea pentru examenul de diplomă pe care îl va susține în vara anului 2023.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6365 secunde