FC Viitorul - Dunărea Galați 4-1

O primă repriză perfectă, Ninu - gol de generic

601
1
O primă repriză perfectă,  Ninu - gol de generic - viitorul-1313940593.jpg
FC Viitorul a pornit ca din pușcă în ediția 2011 / 2012 a Ligii a II-a. Sâmbătă, la Ovidiu, formația constănțeană a făcut un joc foarte bun și a spulberat pe Dunărea Galați, scor 4-1, după ce, la pauză, conducea cu 4-0.

Veteranul Cristocea a dat tonul golurilor, în min. 16, printr-un șut plasat din centrul careului, apoi Albu a mărit diferența, în min. 20, din pasa lui Lazăr. Același Cristocea și-a adus aminte că știe să bată perfect lovituri libere și l-a lăsat "mască" pe portarul Dunării, în min. 31, iar în prelungirile primei reprize, Ninu a înscris un gol de generic, lob de la 35 de metri, din apropierea liniei de margine.

Gălățenii și-au salvat onoarea în min. 68, când au făcut 4-1, de fapt printr-un autogol: Cioinac a executat o lovitură liberă și Larie a deviat cu capul în proprie poartă.

FC Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel): Costea, Ninu, Turcu, Bejan, Onicaș, Larie, Albu, La-zăr (min. 64, Cureteu), Cristocea (cpt.) (min. Păcuraru), A. Chițu, Pantelie (min. 46, Hertu). 

Comentează știrea

3D
22 august 2011
Viitorul este ca si promovata!

Viitorul va promova in Liga 1. Ramane de vazut care va fi a doua echipa care va promova... Eu sper sa fie Farul, dar mi-e teama ca va ajunge sa lupte pentru evitarea retrogradarii in Liga 3... Meciul de sambata, Farul-Viitorul, ne va arata valoarea celor doua echipe si va clarifica drumul Farului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9071 secunde