CS Tomis Constanța - Oltchim 22-27, în Liga Națională de handbal feminin

O repriză la egalitate cu echipa campioană

252
Deși debutase promițător în actuala ediție de campionat, echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța nu a reușit să stopeze pe Oltchim Râmnicu Vâlcea, fiind învinsă, sâmbătă, la Sala Sporturilor, de campioana României, cu scorul de 22-27, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii Naționale, rundă în care formațiile vizitatoare și-au tras partea leului.
Soarta întâlnirii s-a decis încă din prima repriză, când oaspetele s-au desprins la cinci goluri, intrând la cabine cu avantaj consistent, 17-12. După pauză, beneficiind și de susținerea suporterilor, constănțencele antrenate de Goran Kurteș au evoluat mult mai bine, dar nu au putut reface terenul pierdut. Oricum, repriza secundă, încheiată la egalitate (10-10), a arătat o echipă a Tomisului care are șanse reale de a se bate pentru podium și de a reveni în cupele europene.
Celelalte rezultate ale rundei: CSM Cetate Deva - HCM Știința Baia Mare 33-34, Universitatea Reșița - Rapid București 42-27, HC Oțelul Galați - HC Zalău 27-25, HCM Roman - U Cluj 21-23, HCM Buzău - Știința Bacău 27-27, Rulmentul Brașov - HC Dunărea Brăila 31-27.
În clasament, CS Tomis ocupă locul nouă, cu două puncte. Lideră este HCM Baia Mare (4 p), urmată de Oltchim și Rulmentul, ambele cu 4 p, departajarea făcându-se la golaveraj. Singurele echipe care nu au acumulat până acum niciun punct sunt Cetate Deva (loc 13; antrenor, Dumitru Muși) și Rapid (loc 14).
Etapa viitoare (miercuri, 16 sep-tembrie), CS Tomis va întâlni, în deplasare, pe HC Zalău, formație pregătită de fostul selecționer Gheorghe Tadici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Septembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" au ajuns pe locul 11
Pagina a fost generata in 1.9375 secunde