Oamenii din spatele performanței lui Hagi! Elena Frîncu: "Este foarte important să te susțină..."

5328
2
Oamenii din spatele performanței lui Hagi! Elena Frîncu:

Articole de la același autor

Fostul director executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu, membru de onoare al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a salutat, prin intermediul ziarului "Cuget Liber", performanța clubului patronat de Gheorghe Hagi, FC Viitorul, care a cucerit primul titlul de campion la seniori din istoria fotbalului constănțean. 


"Hagi a fost unicat ca jucător, iată că este unicat și ca manager. Cinste lui Gică Hagi! A scris încă o dată istorie. A investit, a crescut copii, a dat de lucru tinerilor antrenori, a dat speranță copiilor. A construit de la zero o Academie unică în România și a adus Constanței primul titlu de campion la seniori. Hagi a demonstrat că munca, seriozitatea, iubirea, valoarea, respectul și speranța, însumate, duc la succes. Și aș mai sublinia un aspect: toată stima pentru soția sa, Marilena, care l-a susținut în acest proiect. Contează enorm în performanță să te susțină jumătatea ta…", a transmis Elena Frîncu. 


La scurt timp după ce Hagi s-a încoronat cu titlul de campion, Elena Frîncu, a primit, pe telefonul mobil, un mesaj din partea fostului președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa "Regelui". 


"Gică este unul dintre copiii mei din fotbal, care face cinste României și fotbalului. Felicitări pentru această performanță uriașă", a transmis Nașul. 


Foto document: Martie 2002. Deci acum 15 ani! La "oficiala" stadionului "Farul", Elena Frîncu discută cu Gheorghe Hagi despre performanța sportivă. Totul sub privirile lui Ion Țiriac, pe atunci președinte al Comitetului Olimpic Român, și ale comisarului șef Romeo Tecău, tatăl viitorului campion la tenis Horia Tecău. 


Comentează știrea

fleosc
16 mai 2017
TITLU FURAT

CU FEDERATIA... ASTEPTATI DECIZIA TAS!

Rapidul nu moare !!!
16 mai 2017
🙀🙀🙀🙀🙀

Ce vremuri ! Tiriac bea din pahar din plastic 😱

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6735 secunde