Octavian Popescu, al cincilea candidat la șefia FRF

242
Octavian Popescu, al cincilea candidat la șefia FRF - fotbal0302-1391454241.jpg

Articole de la același autor

Fostul jucător al echipelor Dinamo și Rapid, Octavian Popescu, în vârstă de 75 de ani, a declarat, ieri, că la 14 februarie își va anunța candidatura la alegerile pentru șefia FRF, devenind al cincilea pretendent la această funcție, informează Mediafax. 
"La data de 14 februarie 2014, voi lansa la apă ca pe un crucișător candidatura mea pentru postul de președinte al FRF, ce va avea loc la Breaza", se arată într-un comunicat remis de Octavian Popescu. Popescu și-a mai depus candidatura și la alegerile din anul 2005, însă aceasta i-a fost respinsă ulterior, pe motiv că pro-punerea venită din partea clubului din Breaza a fost retrasă. În 2009, Popescu și-a anunțat din nou candidatura, însă ulterior și-a retras-o. 
Octavian Popescu a jucat în perioada 1965-1970 pentru echipele Dinamo, Știința Cluj, Rapid, ulterior evoluând pentru Jiul Petroșani și Mersin (Turcia). Ca tehnician, Popescu a activat la Dunărea Giurgiu și diferite echipe de juniori și tineret, inclusiv reprezentativa de tineret a României. El este primul român care a absolvit școala de antrenori de la Koln (Germania). 
La alegerile pentru președinția FRF, programate în 5 martie, și-au mai anunțat candidatura până acum fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, pre-ședintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Pușcaș și fostul internațional Gheorghe Popescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7656 secunde