Parteneriat FRO - CERONAV

Oina, promovată în rândul familiilor de navigatori

176
Oina, promovată în rândul familiilor de navigatori - 23754997648905550742949575041479-1629276318.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Oină şi Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) au încheiat un parteneriat interesant, în cadrul căruia vor fi desfăşurate activităţi de promovare a sportului nostru naţional. În plus, federaţia va avea posibilitatea să organizeze întâlniri şi cursuri în cadrul prestigioasei instituţii de învățământ.

„Apreciem în mod deosebit deschiderea totală manifestată de directorul general dr. ing. Ovidiu Sorin Cupşa şi de directorul comercial Dan Pisică, pentru realizarea acestui parteneriat.

Directorul general al CERONAV a sintetizat extrem de frumos acest parteneriat: «O profesie tradiţională - marinăria, care face cinste României pe mările şi oceanele lumii, susţine un sport tradiţional românesc - oina». De altfel, Ovidiu Cupşa are amintiri deosebite despre acest sport pe care l-a practicat cu multă plăcere în localitatea natală din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Suntem convinşi că, împreună, vom reuşi să desfăşurăm activităţi care să aibă ca rezultat promovarea oinei la nivel naţional şi internaţional.

Mulţumim mult noului partener pentru această asociere cu sportul nostru naţional”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

Pentru a arăta importanţa acestui parteneriat, deja a fost montat, la intrarea în instituţie, un roll-up care invită la redescoperirea oinei. Astfel de materiale de promovare vor fi instalate în toate locaţiile CERONAV-ului.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.439 secunde