Olimpism / „Crucial este ca participanţii la JO să aibă încredere în măsurile anti-Covid-19”

125
Olimpism / „Crucial este ca participanţii la JO să aibă încredere în măsurile anti-Covid-19” - olimpism1811-1605710491.jpg

Articole de la același autor



Aflat la Tokyo, pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, a vizitat noul Stadion Olimpic construit pe locul celui care a găzduit întrecerile JO Tokyo 1964. 
Peste nouă luni, stadionul va găzdui ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020, iar Thomas Bach a împărtăşit presei cum crede că va arăta stadionul atunci, plin de spectatori. De asemenea, el a discutat despre ultimele evoluţii la nivel mondial ale luptei împotriva virusului Covid-19. 


„Am spus întotdeauna că, dacă vaccinul va fi disponibil, îi vom încuraja pe toţi participanţii la Jocuri să se vaccineze. Este uman în aceste vremuri caracterizate de incertitudine să te simţi nesigur cu privire la un eveniment atât de mare ca Jocurile Olimpice de peste nouă luni. Acest lucru trebuie să îl înţelegem şi să acceptăm că peste nouă luni lumea va arăta diferit. 
Crucial este ca sportivii şi participanţii să aibă încredere în măsurile anti-Covid-19 şi în testarea rapidă. Comitetul de organizare va lua toate măsurile de precauţie necesare pentru ca sportivii să se poată relaxa şi să se poată simţi în siguranţă în sat”, a declarat preşedintele Bach.  


Stadionul proiectat de arhitectul japonez Kengo Kuma are o capacitate de 68.000 de locuri şi va găzdui ceremoniile de deschidere şi de închidere de la Jocurile Olimpice şi Paralimpice, întrecerile de atletism şi unele meciuri de fotbal din turneul olimpic, inclusiv finala olimpică a turneului feminin. 


Jocurile Olimpice Tokyo vor avea loc între 23 iulie şi 8 august 2021. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1985 secunde