Olimpism / „Fă astăzi ceva pentru care viitorul tău îţi va mulţumi!”

148
Olimpism / „Fă astăzi ceva pentru care viitorul tău îţi va mulţumi!” - olimpism1611-1605518676.jpg

Articole de la același autor

În anul în care Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) a împlinit 90 de ani de la înfiinţare, în semn de respect şi preţuire pentru valorile sportului românesc, sub egida „Sportivi de aur”, Romfilatelia a lansat întregurile poştale cu timbru dedicate Cameliei Potec şi Dianei Mocanu, singurele campioane olimpice ale nataţiei româneşti, informează cosr.ro. 


Chiar dacă evenimentul de lansare s-a desfăşurat respectând regulile de distanţare socială şi restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19, grafica sugestivă a întregurilor poştale şi îndemnurile celor două mari sportive vor ajunge direct în sufletele iubitorilor de sport. 


„Înotul salvează!” este mesajul transmis de Camelia Potec, campioană olimpică la 200 m liber la Atena 2004, în prezent preşedintele FRNPM şi vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. 


În 2000, la numai 16 ani, la Jocurile Olimpice de la Sydney, Diana Mocanu a uimit întreaga lume cucerind nu mai puţin de două titluri olimpice, la 100 şi 200 m spate. Astăzi, prin intermediul întregului poştal, prima campioană olimpică din istoria înotului românesc îşi sfătuieşte fanii „Fă astăzi ceva pentru care viitorul tău îţi va mulţumi!”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8717 secunde