Olimpism / Lucrările pentru Paris 2024, în grafic, în ciuda pandemiei Covid-19

95
Olimpism / Lucrările pentru Paris 2024, în grafic, în ciuda pandemiei Covid-19 - olimpism-1603200326.jpg

Articole de la același autor



Lucrările de construcţie ale noilor baze pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice din 2024 din Paris rămân în grafic, în ciuda impactului pandemiei Covid-19, informează cosr.ro. 


Nicolas Ferrand, directorul executiv al Solideo, compania franceză de stat care se ocupă de şantierele pentru Paris 2024, a declarat că situaţia economică de criză cauzată de Covid-19 este „un subiect, dar nu o problemă”, Solideo urmând să lucreze din februarie 2021 cu peste 10.000 de angajaţi. 
Solideo are în plan să construiască 62 de arene pentru Jocuri în capitala Franţei. 


Modelul financiar al companiei pentru Jocuri se ridică acum la 1,386 miliarde de euro, cu aproximativ 12 milioane de euro mai mare decât estimarea sa anterioară, din cauza casării bazelor temporare de înot şi volei. 


Autorizaţiile de construire pentru Aquatics Center şi Paris Arena II - care vor găzdui probele de lupte şi baschet - sunt aşteptate să fie depuse pe 5 noiembrie, celelalte documente urmând să fie depuse înainte de sfârşitul anului. 


Planul actualizat va fi transmis către Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) pentru a putea fi analizat de Comitetului Executiv CIO în cadrul sedinţei sale din decembrie. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8436 secunde