Olimpism / Preşedintele COSR, online la dezbaterile comisiilor CIO

140
Olimpism / Preşedintele COSR, online la dezbaterile comisiilor CIO - olimpism1311-1605270716.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a participat la şedinţa de lucru online a Comisiei Anturajul Sportivilor a Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), din care face parte, şi la întrevederea comună, de asemenea online, a Comisiei Sportivilor şi a Comisiei Anturajul Sportivilor, ambele din cadrul CIO. 


Prezent la discuţii, preşedintele CIO, Thomas Bach, a pus accentul pe faptul că mare parte dintre recomandările din Agenda CIO 2020 au fost îndeplinite, datorită eforturilor depuse de toţi în ultimii trei ani. 


„Criza de coronavirus este o oportunitate de a sublinia rolul important al sportului, în primul rând pentru sănătate. Sportul contribuie foarte mult la sănătatea fizică şi mentală şi contribuie la dezvoltarea vieții sociale, fiind un liant pentru o societate unită”, a declarat Bach. 
S-au mai purtat discuţii despre economie, egalitatea de gen, creşterea eSport, posibilitatea femeilor de a-şi continua cariera sportivă chiar şi după ce nasc, programele Solidarităţii Olimpice etc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8208 secunde