Olimpism / Surpriză pentru Mihai Covaliu! Ce cadou a primit de ziua aniversară

109
Olimpism / Surpriză pentru Mihai Covaliu! Ce cadou a primit de ziua aniversară - olimpism-1604587279.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a fost aniversat, joi, 5 noiembrie, la Casa Olimpică, printr-un întreg poştal cu marcă fixă - un plic cu timbru imprimat. În prezenţa membrilor Comitetului Executiv, Mihai Covaliu a primit la împlinirea vârstei de 43 de ani plicul înscris sub egida „Sportivi de aur”. 


Cristina Popescu, director general al Romfilatelia, a prezentat panoul de lansare al întregului poştal şi a menţionat că Mihai Covaliu, ca toţi marii sportivi români, şi-a câştigat respectul şi atenţia publicului prin medaliile câştigate pentru România. 
În semn de preţuire pentru valorile sportului românesc, Mihai Covaliu a mulţumit echipei de la Romfilatelia şi i-a invitat pe toţi membrii Comitetului Executiv al COSR să semneze pe panoul de prezentare. 


Conform cosr.ro, plicul cu timbru imprimat conţine, pe lângă fotografia cu autograf a preşedintelui forului olimpic român, două imagini care marchează succesul de la JO Beijing 2008 şi o sabie folio aurie alături de numele lui Mihai Covaliu. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0152 secunde