Campionatul European de lupte libere și greco-romane pentru cadeți

Operațiunea "Medalii în Polonia!"

344
În această perioadă, la Katowice (Polonia), se desfășoară întrecerile Campionatului European de lupte libere și lupte greco-romane pentru cadeți, competiție la care sunt prezenți și sportivi constănțeni.
Astfel, primul care intră în emoțiile de concurs este Mădălin Pîrvulescu, de la CSS Mangalia, luptătorul antrenat de Marian Oancea evoluând, astăzi, în limitele categoriei 76 kg (libere).
Mâine, tot la libere, este rândul unei alte sportive de la CSS Mangalia, Nicoleta Popa, să pășească pe saltea, la categoria 49 kg, iar duminică, speranțele la medalii se leagă de numele lui Ionuț Caraș, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța (antrenori, Ioan Giuglea și Valentin Dobrin), acesta făcând categoria 76 kg, lupte greco-romane.
Cu gândul la podium a plecat spre Katowice și un alt component al lotului național, Alexandru Dumitru, de la CSS 3 Steaua București, acesta urmând a lupta la categoria 54 kg (greco-romane).
La ediția 2012 a Campionatului European de cadeți, România este reprezentată, în total, de 30 de sportivi. Festivitatea de premiere va avea loc duminică seară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5752 secunde