Oscar PISTORIUS, acuzat că și-a ucis iubita, ELIBERAT pe cauțiune

161
2
Oscar PISTORIUS, acuzat că și-a ucis iubita, ELIBERAT pe cauțiune - pis-1361544096.jpg
Sportivul paralimpic Oscar Pistorius va fi eliberat pe cauțiune, ca urmare a deciziei luate de Justiția sud-africană, în urma unei înfățișări la care apărarea acestuia a demonstrat că nu a fost dovedit caracterul violent al acestuia și nici nu este în pericol să părăsească țara.


Vestea eliberării condiționate a fost întâmpinată cu bucurie și plânsete de familia sportivului. Multiplul campion paralimpic a fost acuzat de uciderea cu premeditare a iubitei sale, un model sud-african, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

admirator
22 februarie 2013
ar fi fost prea de oaie

un baschet balist american de culoare lasat necondamnat pentru ca si-a ucis -cu premeditare sotia, pentru a nu se starni violente interetnice in SUA, si asta (alb) arestat cand nu se stie nimci despre omor. Oricum, a ucide pe cineva tragand prin usa inchisa, nu e dovada de ucidere cu premeditare. ... Pacat de ea, pacat de el, pacat de povestea ce putea fi! Dar judecatorii nostri iau aminte la ce se intimpla cu judecatorii adevarati? ce mai zic de cazul Elodia?

non name
22 februarie 2013
pistorius

da, intr-adevar, cazul "Elodia" este o dovada a faptului ca multe aspecte ar trebui îmbunatatite. Daca ar veni cei de la CSI Investigatii poate s-ar face lumina:)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3713 secunde