Oțelul și Steaua se întâlnesc, duminică, în Supercupa României

682
1
Supercupa României, între campioana Oțelul Galați și Steaua, câștigătoarea Cupei, se joacă duminică, 17 iulie, de la ora 20.45, la Piatra Neamț, în direct la Pro TV.
Oțelul îl are indisponibil pe Cojoc (accidentat), în vreme ce Steaua se confruntă și ea cu o absență, Geraldo Alves (probleme medicale). În aceste condiții, formațiile probabile sunt: Oțelul (antrenor, Dorinel Muntea-nu): Grahovac - Râpă, Peren-dija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - Antal, Viglianti, S. Ilie - Paraschiv; Steaua (an-trenor, Ronny Levy): Tătăru-șanu - Martinovici, Galamaz, Gardoș, Latovlevici - Nicoliță, Bicfalvi, Brandan, Cr. Tănase - Tatu, Rusescu.
Partida e condusă la centru de Robert Dumitru (Brașov), asis-tat de Aurel Onița (Constanța) și Cristi Nica (Ploiești); rezervă, Sebastian Colțescu (Craiova).
Supercupa, ajunsă la a 13-a ediție, se va disputa în premieră la Piatra Neamț. Steaua are în palmares cinci trofee, cele mai multe din România. Până acum, Supercupa a fost câștigată de opt ori de campioană și de patru ori de echipa deținătoare a Cupei.

Comentează știrea

FAN FOTBAL !
16 iulie 2011
ALO REDACTIA !

MARIANE IAR FACI GAFE? Oțelul și Steaua se întâlnesc, sâmbătă, în Supercupa României - ASA SCRII IN TITLU ,IAR IN ARTICOL Supercupa României, între campioana Oțelul Galați și Steaua, câștigătoarea Cupei, se joacă duminică, 17 iulie ,DECI SE JOACA SI SAMBATA SI DUMINICA SAU LA TINE E CEVA NORMAL SA GAFEZI CU ARTICOLELE DE SPORT DIN CATE STIU NU ESTI LA PRIMA ABATERE ,ACUM SPER CA AI BUNUL SIMT SI NU STERGI POSTARILE CARE ITI ADUC CRITICI SI LASI NUMAI LAUDELE !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8006 secunde