În ultima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin

Partida CS Tomis - CSM Sf. Gheorghe se joacă vineri, în devans

272
Meciul dintre echipele CS Tomis Constanța și CSM Sfântu Gheorghe, din cadrul ultimei etape a Ligii Naționale de handbal feminin, se va disputa vineri, 23 mai, de la ora 11, în Sala Sporturilor. Inițial, întâlnirea trebuia să aibă loc sâmbătă, 24 mai, dar, la acea dată, sala este ocupată cu un important concurs de dans sportiv.
"Am înțeles situația, am transmis oferta celor de la Sf. Gheorghe și adversarii au fost de acord să jucăm în devans, mai ales că nu există nicio miză - noi nu mai avem șanse calificare în cupele europene, iar ei sunt retrogradați", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, Traian Bucovală.
Pentru meciul de vineri, antrenorii Lucian Râșniță și Ion Pușcașu nu au probleme deosebite de lot, doar pivotul Anișoara Durac Marcu și portarul Alexandra Cazacu fiind afectate de accidentări.
Altfel, profesorul Bucovală a precizat că ședința de analiză va avea loc după finalul campio-natului. "Vom trage linie și vom căuta să identificăm cauzele ratării obiectivului. Sunt handbaliste aflate la sfârșit de contract, vom vedea cine mai rămâne și cine va pleca de la echipă. De luna viitoare, încep tratativele", a precizat oficialul clubului din bd.-ul Aurel Vlaicu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.693 secunde