Patroni NOI la DINAMO! Gruparea alb-roșie ar putea fi preluată de doi foști acționari

218
Patroni NOI la DINAMO! Gruparea alb-roșie ar putea fi preluată de doi foști acționari - dinamostadium2006-1379840854.jpg

Articole recomandate

Ionuț Negoiță este aproape de o despărțire de FC Dinamo. Surse din cadrul clubului suțin că gruparea alb-roșie va fi preluată, până la finalul acestui an, de doi foști acționari!




Ipoteza vine în contextul în care Ionuț Negoiță trebuie să-i plătească fostului președinte CA, Nicolae Badea, 880.000 de euro până la finalul acestei luni, reprezentând prima rată din datoria de 4 milioane de euro, scrie Fanatik. Dacă Negoiță nu va onora plata, atunci clauzele contractuale spun că pachetul de 30% din acțiuni cedat în martie îi va reveni lui Badea! Pe lângă datoria către Badea, Negoiță mai are de achitat și către Borcea o sumă importantă.


"Din ce se aude, Borcea și Badea au reluat discuțiile despre preluarea clubului și pregătesc o revenire spectaculoasă la vară, cu transferuri importante. Cristi nu suportă să vadă că Steaua face performanță, iar Dinamo se zbate la mijlocul clasamentului", susțin surse din cadrul clubului, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6537 secunde