Pedeapsă INEDITĂ pentru jucătorii lanternei roșii, din Cehia

130
1
Pedeapsă INEDITĂ pentru jucătorii lanternei roșii, din Cehia - imageresize-1441288520.jpg

Articole recomandate

Exasperat de rezultatele foarte slabe ale fotbaliștilor săi, antrenorul echipei Banik Ostrava, lanterna roșie a campionatului Cehiei, și-a pedepsit jucătorii să depună o muncă manuală, ca să știe "ce-i așteaptă dacă nu-și fac datoria", relatează AFP.


Dotați cu săpăligi, lopeți, greble și fierăstraie, fotbaliștii devin în fiecare dimineață, la 6,45, grădinari harnici care întrețin spațiile verzi ale centrului lor de antrenament.

"Înăsprirea 'programului de lucru' vizează întărirea spiritului de echipă și mobilizarea tuturor forțelor pentru o relansare", a explicat într-un comunicat clubul ceh, de patru ori campion național, acum în plină derută.

"Unii jucători acceptă cu umor, dar alții cârtesc. De exemplu (mijlocașul brazilian) Dyjan Carlos de Azevedo s-a plâns imediat că-l doare brațul", a afirmat antrenorul Radomir Korytar, pentru ziarul Sport.


Comentează știrea

paula
3 septembrie 2015
invitatie

Planul perfect de castig! Noi am ajutat deja alti oameni sa castige bani cu programul nostru, acum vrem sa ne dezvoltam si sa ne extindem echipa! Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca esti o persoana ambitioasa si vrei o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor, aici ai toate conditiile pentru a te dezvolta si a castiga bani nelimitat. Solicita-ne mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1857 secunde