Pele își scoate la licitație amintirile

86
1
Pele își scoate la licitație amintirile - pele-1457621853.jpg

Articole recomandate

Pele își va vinde la licitație o parte din amintirile din cariera de fotbalist, scrie Agerpres.ro.



Două mii de obiecte care i-au aparținut ''regelui'' Pele vor fi cedate unei vânzări care va avea loc la Londra între 7 și 9 iunie și care va fi precedată de o expoziție ce va fi deschisă pe 1 iunie.

Cele trei medalii mondiale de aur ale lui Pele, precum și o replică a trofeului Jules Rimet (trofeul Cupei Mondiale) fabricată special pentru legenda braziliană ar putea aduce un milion de dolari (circa 912.000 euro), potrivit comisarului licitației, citat de Reuters. Tricouri (ale echipelor Braziliei, Santos, New York Cosmos...), dar și balonul cu care el a înscris cel de-al 1.000-lea său gol vor fi și ele propuse spre vânzare.

Pele, care a cedat deja o parte dintre obiectele care i-au marcat cariera orașului Santos, dorește să le permită ''fanilor și colecționarilor să intre în posesia unei piese din istoria sa''. ''Sper că vor achiziționa aceste obiecte și că vor împărtăși povestea mea copiilor lor și generațiilor următoare'', a explicat el.

O parte din rețetă va fi donată spitalului de copii ''Pequeno Principe'' situat în orașul brazilian Curitiba.



Comentează știrea

Cosmin
10 martie 2016
Cum sa castigi bani pe net!

Cum sa castigi bani pe net! Merita sa folosesti aceasta sansa! Acum s-a lansat un exceptional curs online GRATUIT care te invata foarte repede cum sa castigi bani pe net! Cursul il primesti GRATUIT, pe adresa ta de email, sub forma de informatii pas cu pas, foarte clar explicate. Vei reusi sa inveti foarte usor cum sa castigi bani pe net! Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4166 secunde