Pentru tineret! DJST Constanța, activitate cu motoarele turate la maximum

231
Pentru tineret! DJST Constanța, activitate cu motoarele turate la maximum - marianasolomondjst2-1562013594.jpg

Articole de la același autor

Suntem în plin sezon estival și, deși multe echipe sunt încă în vacanță, la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța e activitate din plin. Se lucrează cu motoarele turate la maximum, iar directorul executiv Mariana Solomon face o trecere în revistă a principalelor acțiuni pe linie de tineret. 


Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, alături de Clubul pentru Turism de tineret nautic și montan Petrochim Năvodari, ACCSALPA, ONG TEAM, Centrul Regional de Evaluare, Consiliere și Prevenire Antidrog Constanța, Centrul Regional Constanța al Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța și Inspectoratul Județean de jandarmi Constanța "Mihail Kogălniceanu", a inițiat, în săptămâna 24-30 iunie, o serie de activități în beneficiul tinerilor constănțeni. 


"Zâmbete pentru viitor" 
Seria acțiunilor s-a deschis cu proiectul "Zâmbete pentru viitor", desfășurat de ONG Together Everyone Achives More, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, având ca finalitate desfășurarea de activități specifice animației socio-educative menite să stimuleze asumarea unui rol important în comunitate, vizând dezvoltarea unor aspecte ce țin de personalitatea tânărului - leadership, comunicare, munca în echipă, asumarea unor sarcini, dezvoltarea asociativității în rândul tinerilor prin crearea de grupuri informale. 


"Proiectul implică activități de tip școala de vară, desfășurate la Școala nr. 18 «Jean Bart» și Liceul Teoretic Negru Vodă", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 


Festivalul "Lira Litoralului" 
Festivalul Național "Lira Litoralului", ajuns la ediția a XX-a, s-a desfășurat în perioada 26-30 iunie, la Mangalia, la inițiativa Clubului pentru Turism de tineret nautic și montan Petrochim, cu sprijinul DJST Constanța. 


"Evenimentul a reunit la start peste 16 cluburi de turism de tineret importante din țară, având ca desfășurare șase secțiuni: flora și fauna Dobrogei, istoria României, cultură - proba practică - folk, probă nautică, gastronomie și bucătărie tradițională, caricatură și desen", a precizat Mariana Solomon. 


Campanii pe durata sezonului estival 
Pe toată durata sezonului estival, alături și cu sprijinul instituțiilor de prevenire din județul Constanța - Centrul Regional de Evaluare, Consiliere și Prevenire Antidrog Constanța, Centrul Regional Constanța al Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța "Mihail Kogălniceanu" -, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța va iniția diferite campanii de informare și conștientizare în rândul tinerilor din centrele de agrement aflate în administrarea sa. 


"Aceste campanii au ca finalitate conștientizarea tinerilor asupra efectelor consumului factorilor de risc atât de natură juridică, cât și socială", a explicat directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5356 secunde