PERFORMANȚĂ EXTRAORDINARĂ! SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS!

1414

Articole recomandate

SIMONA HALEP ESTE CAMPIOANĂ LA ROLAND GARROS! Este în lacrimi


ora 18.12 Stephens își face serviciul și își prelungește agonia. Însă trebuie să recunoaștem că asta înseamnă să fii un mare sportiv: să nu cedezi nici măcar în momentul în care șansele de câștig sunt minime.



ora 18.06 Este 5-0 și Halep este la un game distanță de primul titlu de Grand Slam.

ora 18.03 Simona Halep face 4-0 după cel mai frumos punct al meciului și este tot mai aproape de câștigarea primului titlu de Grand Slam din carieră.


ora 17.54 Halep face 3-0 în setul trei și este la trei game-uri de o victorie istorică. Meciul lui Halep este în aceste momente precis, lipsit de greșeală, calculat la milimetru. Este un meci de infarct și pentru cei din tribune, și pentru cei care o urmăresc din fața televizoarelor.


ora 17.50 Halep reușește break-ul și este 2-0 în decisiv. Urmează la serviciu.

ora 17.45 Simona începe foarte bine primul serviciu. Este 1-0 pentru ea, cu Stephens care urmează la serviciu. Jucătoarele au avut și o pauză de vestiar înainte de debutul setului 3.


ora 17.36 Minge de set fructificată de Simona Halep pe serviciul adversarei. Este 3-6, 6-4. HALEP DUCE MECIUL ÎN DECISIV! HAI, SIMONA!!!!!!!


ora 17.36 Minge de set

ora 17.31 Halep își face serviciul într-un foarte important moment al meciului. Este 5-4, iar Halep este la un game de setul 3.



ora 17.27 Stephens își face game-ul și egaleză la 4. Urmează Halep la serviciu, într-un moment crucial pentru deznodământul acestui meci.


ora 17.23 Halep se lovește din nou de zidul Stephens, care face rebreak și este 4-3.


ora 17.20 Simona reușește al doilea break la rând, iar jocul lui Stephens pare destructurat. Este 4-2 și urmează la serviciu.


ora 17.15 Simona face reabreak și preia conducerea meciului după mai bine de o oră epuizantă de joc. Tribuna "expodează" și scandează numele Simonei. Este o atmosferă de vis la Paris. Simona a reușit să câștige doua game-uri la rând la 0. Este 3-2 și asta e șansa lui Halep să ducă meciul în decisiv. Hai, Simona!

ora 17.12 Trei mingi de break pentru Halep, care reușește rebreak-ul. Set-ul se echilibrează.


ora 17.04 Este 1-2 pentru Halep după ce ambele jucătoare și-au făcut serviciul, Halep reușind niște lovituri de-a dreptul spectaculoase. Halep a părut să revină în meci. Se joacă la cote maxime. Tensiunea este și ea aproape de paroxism.

ora 17.00 Sloane Stephens reușește break-ul și în debut de set doi. Este 3-6, 0-1, iar Halep trebuie să își regăsească calmul. Per total, din păcate, jocul lui Stephens a fost peste cel al lui Halep în această finală.

ora 16.55 Simona Halep se află la servă în acest prim game din set-ul doi. Să îi ținem pumnii.

ora 16.53 Sloane Stephens câștigă primul set după 41 de minute de luptă și multe schimburi lungi și epuizante de mingi. Halep este nevoită să ia setul doi pentru a avea șansa la titlu.



ora 16.48 Este 2-5, iar Stephens va servi pentru set. Simona Halep pare ezitantă.

ora 16.43 Din păcate, Simona Halep pierde și această șansă de a face break în primul set, iar Stephens se distanțează la 2-5.


ora 16.38 Simona Halep își face serviciul și se apropie de Stephens. Este 2-4 și Halep se pregătește să atace un nou break.

ora 16.33 Simona Halep luptă pentru șansa la un break, însp Stephens își face serviciul. Este 1-4 în primul set, însă Halep pare concentrată și gata să lupte în continuare pentru primul titlu de Grand Slam din carieră.

ora 16.29 Din păcate, Stephens face break-ul în acest prim set. Este 1-3 pentru jucătoarea din America în acest prim set. Hai, Simona!

ora 16.25 - Simona își face din nou serviciul și este 2-1. Ambele jucătoare par foarte concentrate și și-au intrat în ritm rapid. Este un început spectaculos de finală, ambele jucătoare jucând aproape perfect.


1-1, Game Halep: Simona contracarează și reușește la rândul său să-și facă primul game la serviciu al partidei, unul foarte disputat. Nu a fost însă o misiune ușoară. Stephens pare într-o formă bună în acest start de meci: americanca lovește foarte lung, stă bine în raliuri, iar apărarea îi funcționează la parametri buni.


ora 16.10 Mai multe lovituri câștigătoare pentru Stephens pe început de meci. Jucătoarea din SUA își face serviciul. Este 0-1.

ora 16.11 A început meciul dintre Simona Halep și Sloane Stephens, cu jucătoarea americancă la serviciu.

ora 15.55 -  mai sunt câteva momente până când Simona Halep și Sloane Stephens vor ieși la încălziri.


Simona Halep și Sloane Stephens vor juca azi, de la ora 16.00, în finala Roland Garros. Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA.





sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2027 secunde