Duminică, la stadionul "Constructorul-Cleopatra"

Peter Ianusevici, invitat special la Memorialul "Dan Ivanciu"

991
1
Peter Ianusevici, invitat special la Memorialul
Duminică, 23 septembrie, începând cu ora 10.30, la stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", vor avea loc o serie de activități, reunite sub egida Memorialului "Dan Ivanciu" la rugby.


Invitatul special al evenimentului va fi Peter Ianusevici, fostul jucător al Farului și al naționalei României care a preluat de curând funcția de antrenor federal în cadrul FRR, după ce, în ultimii 20 de ani, a lucrat pentru forul rugbistic al Germaniei. 

"Vom depăna amintiri alături de profesorul Peter Ianusevici, dar și de foștii colegi de la CSS 2 Constanța. Împletim această comemorare cu un meci old boys între foștii componenți ai CSS 2 Constanța și partida dintre selecționatele ’96 și ’97, contând pentru stabilirea lotului echipei Delfinii Dobrogea care va participa la turneul național de selecție pentru România U17. Vom continua într-un cadru mai relaxat să rememorăm poznele copilăriei și adolescenței noastre alături de familia Ivanciu. Toți iubitorii sportului cu balonul oval sunt așteptați la stadion, în număr cât mai mare", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Comisiei de competiții din cadrul Asociației Județene de Rugby Constanța, Bogdan Cristea. 

Memorialul "Dan Ivanciu" se va desfășura cu sprijinul Federației Române de Rugby, Asociației Județene de Rugby Constanța și Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia. 


Comentează știrea

rugby
20 septembrie 2012
Bogdan Cristea ?!!

Zis si "Bobo Surub" ?!! :)))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3163 secunde