Petre Grigoraș este noul antrenor al ASA Târgu Mureș

90
Petre Grigoraș este noul antrenor al ASA Târgu Mureș - petre-1451405291.jpg

Articole recomandate

Petre Grigoraș este noul antrenor al vicecampioanei ASA Târgu Mureș, care s-a despărțit la finalul acestui an de Cristiano Bergodi, conform site-ului oficial al clubului.

"Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureș anunță că, noul antrenor principal al formației este domnul Petre Grigoraș. După negocierile purtate în ultima perioadă, cele două părți au ajuns la un acord final în cursul acestei dimineți", a anuțat conducerea clubului.


Acesta va fi ajutat de secundul Marian Dinu și de preparatorul fizic Ciprian Prună.

Se pare că inițial favorit să preia banca tehnică a fost Mihai Teja, dar jucătorii nu l-ar fi vrut. Și numele lui Liviu Ciobotariu a fost vehiculat la club, dar pentru că nu și-a putut rezilia negocierile cu saudiții de la Al Faisaly, oficialii de la Târgu Mureș nu au mai putut aștepta.

Grigoraș, în vârstă de 51 de ani, a mai antrenat echipe ca Farul, FC Onești, Petrolul Moinești, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii și CFR Cluj.

În ultimii doi ani, ASA Târgu Mureș se află la al șaptelea antrenor de pe banca tehnică, după ce în acest sezon la cârma echipei au mai fost Vasile Miriuță și Cristiano Bergodi, iar sezonul trecut, echipa a mai fost antrenată de Falub, Pustai și Liviu Ciobotariu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5744 secunde